HEALTH COACH JOKE WILLEMS

AFZIEN IS NERGENS VOOR NODIG...

AFLANKEN LANAKEN

GEWICHT VERLIEZEN DOE JE ZO!

AFSLANKEN LANAKEN

AFSLANKEN BILZEN

Gelukkig hoeft gewicht verliezen geen pijnlijke zaak te zijn. Velen denken dat het allemaal hard afzien is. Een dieet langer dan 3 maanden volhouden... o jee…dat gaat mij nooit lukken!


In mijn praktijk in Bilzen kom je te weten hoe het anders kan.

Geloof het of niet, maar het advies dat ik als Health Coach het vaakst moet geven is dat je best wat meer gaat eten. Heel veel mensen met gewichtsproblemen zetten zichzelf vaak jarenlang op dieet zonder dat zelf te weten… En geloof het of niet maar gewicht verliezen is dan niet de belangrijkste prioriteit van je lichaam.


Jouw lichaam wil balans creëren door alle processen optimaal te laten verlopen. En daar zijn nu eenmaal heel wat voedingstoffen voor nodig. Veel mensen zetten zichzelf jarenlang verkeerd op dieet door maaltijden over te slaan. Het ontbijt en de lunch worden heel dikwijls erg beperkt om calorieën te sparen. Het zijn nochtans super belangrijke momenten om juiste keuzes te maken voor een optimale vetverbranding. Te kleine maaltijden leiden bovendien ’s avonds of in de namiddag al tot overmatig snoepen. Samengevat krijgen de meeste mensen te weinig voedingsstoffen binnen om hun metabolisme voldoende in staat te stellen vet te verbranden en dus uiteindelijk gewicht te verliezen.


Maar wat moet je dan wel precies eten en in welke verhoudingen? Gelukkig is het antwoord niet zo moeilijk als je zelf denkt. Een goede structuur brengen in jouw dagschema is waar ik meestal begin. Verder is ook aandacht schenken aan de samenstelling van je maaltijden op vlak van de belangrijkste voedingsstoffen noodzakelijk. Hydratatie, rust en beweging zijn ook factoren die bijdragen aan de balans van je lichaam. Alle details zijn belangrijk en gaan leiden tot de resultaten die je zo graag wilt! Daarom is het belangrijk om tijdens een welzijnsevaluatie na te gaan hoe het nu juist zit voor jouw specifieke situatie.

sportvoeding

SPORTVOEDING


Yes! Sneller herstel na een wedstrijd of training maakt een wereld van verschil!

meer-energie

FITTER EN ENERGIEKER


Joepie! Langer kunnen opblijven en makkelijker uit bed.

Het kan..!

bijkomen

GEWICHTSTOENAME


Top! Wat extra reserves en een lichaam in balans. Het voelt zoveel beter!

huidverbetering

HUIDVERBETERING


Waw! Dat is het gevoel dat je 's morgens moet hebben wanneer je in de spiegel kijkt!

MIJN VERHAAL AFSLANKEN LANAKEN


Mijn verhaal startte toen ik op 26-jarige leeftijd ontdekte dat mijn leven er niet helemaal uitzag zoals ik het mij altijd had voorgesteld: ik had een job die niet bij mij paste, was heel vaak vermoeid en had last van een slechte huid. Het gevolg was dat mijn zelfvertrouwen niet erg hoog zat.


Tijd voor verandering!


... lees verder