DIENSTEN

WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?


Een lichaam in balans is het doel. Geen overtollige kilo's of ondergewicht. Een strak figuur en een goede conditie. Sportpresaties waarmee je jezelf verbaast. Voldoende energie om alles uit je dag te kunnen halen. Een huid die er jeugdig, glad, stralend en zuiver uitziet. Dat is allemaal mogelijk met een gezonde actieve levensstijl.

Afslanken

Afslanken


Het is belangrijk dat je jezelf de juiste vragen stelt wanneer je gewicht wilt verliezen. Je kan jezelf afvragen waarom het je maar niet lukt om je gewicht onder controle te krijgen. Een betere vraag is hoe je dan wel te werk gaat om af te slanken. Maar de allerbeste vraag die je jezelf kan stellen is deze: "Hoe kan ik gewicht verliezen, dat lange termijn onder controle houden en tegelijkertijd ook nog eens plezier hebben aan het hele proces?" Wil je daar een antwoord op? Dan moet je bij mij zijn!

Sportvoeding

Sportvoeding


Niets is zo plezant als jezelf verbeteren op sportief vlak. Een betere tijd rijden op dezelfde tour dan vorig jaar of langer gefocust kunnen presteren tijdens wedstrijden. Complimentjes krijgen over je vooruitgang van je vrienden of trainer. Gewoon kunnen genieten van de moeilijke stukken, omdat je weet dat je sneller kan herstellen van inspanningen dan voorheen. Afstanden afleggen die eerder onhaalbaar leken te zijn. Zijn dat dingen waar je enthousiast van wordt? Laat het mij weten.

Meer-energie

Fitter en energieker


Je gevoel van energie is belangrijk voor je hele dag. Van wanneer je opstaat tot wanneer je 's avonds nog wat leuke dingen wilt doen. Je kan zelfs met een aantal eenvoudige aanpassingen ongelooflijk veel verschil ervaren op vlak van je fitheid. Duren je vrijdagen nu te lang, geraak je niet uit bed of ben je gewoon te moe om sportief uit de hoek te komen? Dan is het hoog tijd om te werken aan de balans van je lichaam en daar alle voordelen van te ervaren!

Huidverbetering

Huidverbetering


Heb je last van je zelfvertrouwen, omdat je huid er heel wat beter zou kunnen uitzien?Ben je geen fan van gekke ingrepen en wondermiddeltjes? Dan ben je wellicht wel te vinden voor een dagelijkse verzorgingsroutine die resultaat oplevert. Want een dagelijks ritueel, afgestemd op jouw huid, maakt een enorm verschil! Zo simpel kan het zijn. Tieners, vrouwen, mannen, sporters, horecamedewerkers, luchtvaartpersoneel, enz. hebben specifieke behoeften. Benieuwd wat jij kan verbeteren?

Bijkomen

Gewichtstoename


Wat veel mensen niet weten, is dat het niet makkelijk is wanneer je ondergewicht hebt. Het is niet aangenaam wanneer je je te dun voelt. Mensen begrijpen dat vaak niet en hebben altijd goedbedoelde opmerkingen voor je, zoals "Neem anders maar 10 kilo van mij over!". Er wordt al snel gezegd dat je gewoon wat meer moet eten en dat je toch niet hoeft op te letten. Maar niets is minder waar. Wanneer je extra gewicht bij wilt krijgen, is het zeker nodig om je voedingspatroon te verbeteren!

Welzijnsevaluatie

Welzijnsevaluatie


Je weet niet meer waar nog te beginnen en je weet ook niet welke informatie je nog kan vertrouwen. Iedereen heeft wel een mening over voeding. Van "intermittent fasting" tot koolhydraatarm eten, combinatiedi√ęten of superfoods. Wat moet je nog geloven? Je kookt en eet gezond en toch willen de resultaten die je zo graag wilt bereiken maar niet komen. Dan is het tijd voor een nuchtere kijk op de zaak! Precies wat ik voor je doe tijdens een welzijnsevaluatie.