PARTNERS

HERBALIFE BILZEN - HERBALIFE COACH

HERBALIFE BILZEN

HET VERHAAL VAN INVISIA


Iedereen houdt wel van een goed verhaal of een grappige context. Er is toch niets leuker dan de herkomst van een idee uitpluizen, niet? Wel hier volgt het meeslepende verhaal (grapje!) van INVISIA. Neem er een kopje koffie of thee bij en geniet.


Toen Christophe en Joke een coole naam voor hun vennootschap zochten in 2011, wilden ze graag een goed klinkende naam die lang kon meegaan en bij hun zou blijven passen doorheen de jaren. Een tijdloze naam was dus waar ze naar op zoek waren. 


Dat ging echter niet zonder slag of stoot…dat kan je je wel voorstellen!


INVISIA komt oorspronkelijk uit een heel oude taal … het Latijn.

Het moest verder ook één woord zijn en ja waarom dan geen Latijn! Joke studeerde Latijn-Wiskunde gedurende 6 jaar in het Atheneum van Tongeren en was altijd grote fan van die klassieke taal.

HERBALIFE BILZEN

Herbalife Coach

Een volledige namiddag bladeren door een oud woordenboek Latijn-Nederlands leverde de perfecte naam voor hun bedrijf op! Na verschillende andere grappige pogingen die heel vaak leken op de ideale naam voor een advocaten bureau, kwam er dan toch een geschikte naam uit de bus!


“INVISA”, zo zegt het woordenboek, staat voor “ongeziene dingen”.


INVIS-I-A werd dan de pseudo Latijnse naam die het uiteindelijk haalde!


Ongeziene resultaten boeken met klanten. Doelen behalen die ze nauwelijks zelf kunnen geloven. Op vlak van afslanken, sportieve prestaties, energie, conditie en huidverbetering. Dat was de idee erachter! Leuk toch?


Ondertussen worden die ongeziene resultaten ook geboekt op vlak van elektriciteitswerken. Christophe werkt sinds 2015 als zelfstandig elektricien onder de naam INVISIA PROJECTS. Wanneer jullie dus op zoek zijn naar iemand die jullie elektriciteitswerken met ongeziene afwerking en precisie komt afleveren, dan zijn jullie bij hem zeker aan het juiste adres!


Zo nu weten jullie waar die mysterieuze naam INVISIA vandaan komt!